Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Nastradini dhe shokte majmun
Publikuar me 01 Jan 2014

Nastradini dhe shokte majmun

Njehere Nastradini kishte hipur ne nje peme dhe po hante nje banane.
Kur e pane shoket e tij, filluan te talleshin me te:

-O Nastradin, a e din se majmunat moti kan zbrit prej peme?

Nastradini iu pergjigjet:

-Po po, pe shof.


1552
  
1

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI

kujtim-prizreni

kishin qen tre shok dhe jan mledh te shpija e njonit me flet kur jan mbulu me ni plaf tret dhe njani prej tynve ka teshtin dhe e lag shokun dhe aj i kthehet dhe i thot kujdes tjera here kur don te tedh dhe nje here bertit rezikkkk pas pak minutave aj bertet rezikkkk dhe kta dy shokt i mbulojn kokat me plaf dhe aj ja fut pordh

Premte, 24 Janarë 2014 23:10