Llogaria ime
AOL Portal
RUSI 2018

>> Kreu Sport->RUSI 2018->Ndeshjet n�: grupe
Ndeshjet e Grupit A
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.14 Qer 2018 - 17:00A
Rusi 5-0 Arabia Saudite
2.15 Qer 2018 - 14:00A
Egjipt 0-1 Uruguaj
3.19 Qer 2018 - 20:00A
Rusi 3-1 Egjipt
4.20 Qer 2018 - 17:00A
Uruguaj 1-0 Arabia Saudite
5.25 Qer 2018 - 16:00A
Uruguaj 3-0 Rusi
6.25 Qer 2018 - 16:00A
Arabia Saudite 2-1 Egjipt

Ndeshjet e Grupit B
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.15 Qer 2018 - 17:00B
Marok 0-1 Iran
2.15 Qer 2018 - 20:00B
Portugali 3-3 Spanje
3.20 Qer 2018 - 14:00B
Portugali 1-0 Marok
4.20 Qer 2018 - 20:00B
Iran 0-1 Spanje
5.25 Qer 2018 - 20:00B
Spanje 2-2 Marok
6.25 Qer 2018 - 20:00B
Iran 1-1 Portugali

Ndeshjet e Grupit C
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.16 Qer 2018 - 12:00C
France 2-1 Australi
2.16 Qer 2018 - 18:00C
Peru 0-1 Danimarke
3.21 Qer 2018 - 14:00C
Danimarke 1-1 Australi
4.21 Qer 2018 - 17:00C
France 1-0 Peru
5.26 Qer 2018 - 16:00C
Danimarke 0-0 France
6.26 Qer 2018 - 16:00C
Australi 0-2 Peru

Ndeshjet e Grupit D
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.16 Qer 2018 - 15:00D
Argjentine 1-1 Islande
2.16 Qer 2018 - 21:00D
Kroaci 2-0 Nigeri
3.21 Qer 2018 - 20:00D
Argjentine 0-3 Kroaci
4.22 Qer 2018 - 17:00D
Nigeri 2-0 Islande
5.26 Qer 2018 - 20:00D
Islande 1-2 Kroaci
6.26 Qer 2018 - 20:00D
Nigeri 1-2 Argjentine

Ndeshjet e Grupit E
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.17 Qer 2018 - 14:00E
Kosta Rike 0-1 Serbi
2.17 Qer 2018 - 20:00E
Brazil 1-1 Zvicerr
3.22 Qer 2018 - 14:00E
Brazil 2-0 Kosta Rike
4.22 Qer 2018 - 20:00E
Serbi 1-2 Zvicerr
5.27 Qer 2018 - 20:00E
Serbi 0-2 Brazil
6.27 Qer 2018 - 20:00E
Zvicerr 2-2 Kosta Rike

Ndeshjet e Grupit F
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.17 Qer 2018 - 17:00F
Gjermani 0-1 Meksike
2.18 Qer 2018 - 14:00F
Suedi 1-0 Korea e jugut
3.23 Qer 2018 - 17:00F
Korea e jugut 1-2 Meksike
4.23 Qer 2018 - 20:00F
Gjermani 2-1 Suedi
5.27 Qer 2018 - 16:00F
Meksike 0-3 Suedi
6.27 Qer 2018 - 16:00F
Korea e jugut 2-0 Gjermani

Ndeshjet e Grupit G
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.18 Qer 2018 - 17:00G
Belgjike 3-0 Panama
2.18 Qer 2018 - 20:00G
Tunizi 1-2 Angli
3.23 Qer 2018 - 14:00G
Belgjike 5-2 Tunizi
4.24 Qer 2018 - 14:00G
Angli 6-1 Panama
5.28 Qer 2018 - 20:00G
Angli 0-1 Belgjike
6.28 Qer 2018 - 20:00G
Panama 1-2 Tunizi

Ndeshjet e Grupit H
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.19 Qer 2018 - 14:00H
Kolumbi 1-2 Japoni
2.19 Qer 2018 - 17:00H
Poloni 1-2 Senegal
3.24 Qer 2018 - 17:00H
Japoni 2-2 Senegal
4.24 Qer 2018 - 20:00H
Poloni 0-3 Kolumbi
5.28 Qer 2018 - 16:00H
Senegal 0-1 Kolumbi
6.28 Qer 2018 - 16:00H
Japoni 0-1 Poloni


Grupi A
Skuadra-Gola+GolaPik�
Uruguaj-059
Rusi-486
Arabia Saudite-723
Egjipt-620

Grupi B
Skuadra-Gola+GolaPik�
Spanje-565
Portugali-455
Iran-224
Marok-421

Grupi C
Skuadra-Gola+GolaPik�
France-137
Danimarke-125
Peru-223
Australi-521

Grupi D
Skuadra-Gola+GolaPik�
Kroaci-179
Argjentine-534
Nigeri-433
Islande-521

Grupi E
Skuadra-Gola+GolaPik�
Brazil-157
Zvicerr-455
Serbi-423
Kosta Rike-521

Grupi F
Skuadra-Gola+GolaPik�
Suedi-256
Meksike-436
Korea e jugut-333
Gjermani-423

Grupi G
Skuadra-Gola+GolaPik�
Belgjike-299
Angli-386
Tunizi-853
Panama-1120

Grupi H
Skuadra-Gola+GolaPik�
Kolumbi-256
Senegal-444
Japoni-444
Poloni-523