Llogaria ime
AOL Portal RUSI 2018

>> Kreu Sport->RUSI 2018->Ndeshjet nė: 1/4
Ndeshjet e Fazės 1/4
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.06 Kor 2018 - 16:001/4
France 2-0 Uruguaj
2.06 Kor 2018 - 20:001/4
Brazil 1-2 Belgjike
3.07 Kor 2018 - 16:001/4
Angli 2-0 Suedi
4.07 Kor 2018 - 20:001/4
Rusi 2-2 Kroaci


Grupi A
Skuadra-Gola+GolaPikė
Uruguaj-059
Rusi-486
Arabia Saudite-723
Egjipt-620

Grupi B
Skuadra-Gola+GolaPikė
Spanje-565
Portugali-455
Iran-224
Marok-421

Grupi C
Skuadra-Gola+GolaPikė
France-137
Danimarke-125
Peru-223
Australi-521

Grupi D
Skuadra-Gola+GolaPikė
Kroaci-179
Argjentine-534
Nigeri-433
Islande-521

Grupi E
Skuadra-Gola+GolaPikė
Brazil-157
Zvicerr-455
Serbi-423
Kosta Rike-521

Grupi F
Skuadra-Gola+GolaPikė
Suedi-256
Meksike-436
Korea e jugut-333
Gjermani-423

Grupi G
Skuadra-Gola+GolaPikė
Belgjike-299
Angli-386
Tunizi-853
Panama-1120

Grupi H
Skuadra-Gola+GolaPikė
Kolumbi-256
Senegal-444
Japoni-444
Poloni-523