Llogaria ime
AOL Portal


bajram

sa eshte siperfaqja e shqiperise

nuk jam shum i sigurte sa eshte mendoj se eshte 25 mij km katror,nuk jam i sigurt
Derguar me: Hn, 17 Mars 2014 20:28
Tema t ngjashme1. Cka eshte proza

2. Radiatori eshte i ndertuar nga:

3. Mendoni qe eshte e vertete?

4. Qka eshte 5gareshine atletik nga lenda e edukates fizike

5. si eshte moti duke filluar nga 15 korriku e tutje ju falemnderit?

6. a eshte edhe malisheva ose si mund te informohem per motin ne malishev

7. Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja anesore

8. Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja not in ofside apo in offside

9. Cfare eshte sherbimi "Pyetje dhe Pergjigje"?Arti dhe Kultura1. Posta

2. Huazimet e masmedias

3. Cfar esht aw snap

4. Cka eshte proza

5. Me pelcen porrno

6. Kombetarja

7. Radiatori eshte i ndertuar nga:

8. Hena

9. A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben

10. Si te kujdesemi kur jemi me tiroide teprice jodi

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhna (1)

Agron Nikaj
saktesisht 28.748 km katerore.
· Derguar me: Hn, 17 Mars 2014 20:56 · Raporto