Llogaria ime
AOL Portal


Altina

zvoglimi i gjoksit

A shkakton deme ne operacionen e gjoksit edhe sa kushton ni operacion
Derguar me: Hn, 09 Dhjetor 2013 01:09
Shendeti1. Si mund ta rris penisin

2. A ban nji tem per inhalime

3. Mendoni qe eshte e vertete?

4. Varesia

5. Pyetje per shendetin.

6. si te zbardhojme dhembet?

7. perse mbushen janiket me fryme

8. Simtoma e enjtjes

9. menstruacionet

10. sperma

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhna (1)

Agron Nikaj
Ndryshe nga zmadhimi i gjoksit, zvogelimi nuk sjell rrezikshmeri apo deme sepse nderhyrja per zvogelimin e tij ka te beje me heqjen e dhjamit dhe nje pjese te lekures qe tepron nga zvogelimi.

Per sa i perket kostove nuk e di nese i referoheni shqiperise apo vendeve te huaja.
Ne vendet evropiane ky operacion kushton mes 1500 (ceki, hungari) euro dhe 6500 (gjemani, itali)eurove. E vetmja keshille qe mund t'ju jap eshte te zgjidhni nje kirurg estetik profesional ne menyre qe te dale nje pune e bukur.
· Derguar me: Hn, 09 Dhjetor 2013 22:07 · Raporto