Llogaria ime
AOL Portal


emanueli

a do ket shi kt muj ne laē?

a do ket shi gjat muajt gusht ne lac
Derguar me: Martė, 13 Gusht 2013 13:24
Pune Shtepie1. Qfar mund te quhet nese penisi nuk i ngritet nje mashkull

2. Ndertimi,funksioni dhe pershtatja e rrenjes

3. rreth shitblerjes

4. kuzhina

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani

Kjo pyetje nuk ka asnje pergjigje momentalisht. Pergjigju tani!

Per tu pergjigjur duhet te jesh i identifikuar si anetare. Nese nuk jeni i regjistruar, ju ftojme te regjistroheni te beheni pjese e kesaj bashkesie online.