Warning: Division by zero in /web/htdocs/www.veriu.com/home/idx/portali/include_d436eb0fd9de10b54a828ce6435f7e81/IPB3/ipb3_board_functions.php on line 554
Albania Online - Pyetje dhe Pergjigje - Internet - a eshte edhe malisheva ose si mund te informohem per motin ne malishev
Llogaria ime
AOL Portal


isuf krasniqi

a eshte edhe malisheva ose si mund te informohem per motin ne malishev

si mund te njoftohem per motin ne malisheve ose si e shofin metorologt motin ne malishev
Derguar me: Enjte, 08 Gusht 2013 15:17
Tema tė ngjashme1. per motin

2. per motin

3. Per motin ne nje periudhe te kaluar

4. si do te jet moti te merkuren ne ora 4 edhe 5 pas dite a

5. Si mund ta rris penisin

6. si mund te shoh qfar moti do te ket ne novosell

7. a mund te jete te dielen moti i mire ne prishtine

8. Qfar mund te quhet nese penisi nuk i ngritet nje mashkull

9. Cka eshte proza

10. Si mund te heq "aw,snap" pasi google crome nuk hapet?Internet1. Fizika

2. Histori

3. Qka studion kimia organike

4. Si mund te heq "aw,snap" pasi google crome nuk hapet?

5. D

6. Psikologji

7. adresa

8. per motin

9. per motin

10. Dua te shkarkoj video porno

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhėna (2)

Arbnor H Nishori
Me shi
· Derguar me: Martė, 20 Tetor 2015 07:12 · Raporto

Agron Nikaj
Mund te konsultoni lokalitetin me te afert sic eshte Rahoveci apo Theranda .

Nga rahoveci ne malisheve 10 km distance jane, ndaj nuk ka ndryshime te medha mes tyre per sa i perket parashikimeve te motit.
· Derguar me: Premte, 09 Gusht 2013 14:42 · Raporto