Llogaria ime
AOL Portal


Bajram Ahmataj

si eshte moti duke filluar nga 15 korriku e tutje ju falemnderit?

me intereson te di si do jet moti ne javen e trete te mujt korrik dmth. pas dates 15 korrik qfar moti do kemi ju falem nderit per pergjigjen
Derguar me: Shtunë, 06 Korrik 2013 08:54
Tema t ngjashme1. moti

2. moti:

3. Moti

4. moti

5. moti

6. moti

7. moti

8. moti

9. koha [moti]

10. moti ne shkoderArti dhe Kultura1. Posta

2. Huazimet e masmedias

3. Cfar esht aw snap

4. Cka eshte proza

5. Me pelcen porrno

6. Kombetarja

7. Radiatori eshte i ndertuar nga:

8. Hena

9. A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben

10. Si te kujdesemi kur jemi me tiroide teprice jodi

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani

Kjo pyetje nuk ka asnje pergjigje momentalisht. Pergjigju tani!

Per tu pergjigjur duhet te jesh i identifikuar si anetare. Nese nuk jeni i regjistruar, ju ftojme te regjistroheni te beheni pjese e kesaj bashkesie online.