Llogaria ime
AOL Portal


Ujka Pjetracaj

moti

perse nuk mund te gjej Tuzin Montenegro si ka ken ma perpara, se nuk po mund te parashikoj kohen me informacion te sakt, faqja si ka ken ma perpara ka ken ma e mir, dhe e thjeshte, e kam fjalen per motin, ujka.pjetracaj@hotmail.com
Derguar me: Martė, 09 Prill 2013 19:32
Tema tė ngjashme1. moti:

2. Moti

3. moti

4. moti

5. moti

6. moti

7. moti

8. koha [moti]

9. moti ne shkoder

10. moti neserLajme e Media1. a ka me ra bor shum

2. si do te jet moti gjat muajit tetor

3. si do jete moti ne hanin e elezit per 10 ditet e ardheshme

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhėna (1)

Agron Nikaj
Sapo kemi shtuar qytetin e tuzit sipas kerkeses suaj. Per sa i perket grafikes se motit kjo eshte nje pikepamje estetike. Me sherbimin e motit eshte e mundur qe te shikoni motin me detaje sic ka qene mepare mjafton te klikoni ne linkun e dites "Parashikimi Sot ore pas ore".
· Derguar me: Diele, 14 Prill 2013 15:33 · Raporto