Llogaria ime
AOL Portal


Arber

Posta

dua te blej dicka ne ebay dhe nuk nevojitet karte krediti,vetem adresa,emaili,emri etj.Kur te shkoj ta marr pakon ne poste,duhet ta marr vete apo duhet te jete nje me i rritur ose nje familjar,pasi un jam 12 vjec
Derguar me: Premte, 26 Maj 2017 23:14
Arti dhe Kultura1. Huazimet e masmedias

2. Cfar esht aw snap

3. Cka eshte proza

4. Me pelcen porrno

5. Kombetarja

6. Radiatori eshte i ndertuar nga:

7. Hena

8. A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben

9. Si te kujdesemi kur jemi me tiroide teprice jodi

10. Iliret

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhna (1)

Agron Nikaj
Zakonisht ne ebay blihet me karte krediti po nese shitesi ofron opsionin "pagese ne dore kur ju dorezohet pakoja" mund ta terhiqni vete me nje dokument identifikimi me vete (pasaporte ose karte identiteti), plus parate qe nevojiten per pagesen. Ju kujtoj qe per pakot qe vine nga jashte mund t'ju duhet te paguani edhe doganen.
· Derguar me: Shtunë, 27 Maj 2017 11:08 · Raporto