Llogaria ime
AOL Portal


anisa gjergji

Huazimet e masmedias

huazimet e masmedias ne gjuhen shqipe. historiku i tyre, disa shembuj te huazimeve ne media, dhe nga jane marre
Derguar me: Hënë, 24 Prill 2017 19:31
Arti dhe Kultura1. Posta

2. Cfar esht aw snap

3. Cka eshte proza

4. Me pelcen porrno

5. Kombetarja

6. Radiatori eshte i ndertuar nga:

7. Hena

8. A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben

9. Si te kujdesemi kur jemi me tiroide teprice jodi

10. Iliret

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani

Kjo pyetje nuk ka asnje pergjigje momentalisht. Pergjigju tani!

Per tu pergjigjur duhet te jesh i identifikuar si anetare. Nese nuk jeni i regjistruar, ju ftojme te regjistroheni te beheni pjese e kesaj bashkesie online.