Llogaria ime
AOL Portal


ilir hoxha

Cfar esht aw snap

si mund ta heq aw snap pasi nk hapet google chrome
Derguar me: Mėrkurrė, 19 Prill 2017 14:16
Tema tė ngjashme1. Cfar permiresimi do kete shenj e demit

2. kur esht dita per pishin

3. A esht e lejuar emer per femije te jet arsh

4. Si mund te heq "aw,snap" pasi google crome nuk hapet?Arti dhe Kultura1. Posta

2. Huazimet e masmedias

3. Cka eshte proza

4. Me pelcen porrno

5. Kombetarja

6. Radiatori eshte i ndertuar nga:

7. Hena

8. A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben

9. Si te kujdesemi kur jemi me tiroide teprice jodi

10. Iliret

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhėna (1)

Agron Nikaj
"AW SNAP" tregon se Chrome nuk hapet pasi ka probleme qe mund te jene te ndryshme. Probleme me Extention-s (shtesat) apo Plugin-s (module) apo nuk arrin te ngarkoje profilin me te cilin eshte regjistruar programi.

Ju propozoj nje zgjidhje por kjo do te varet nga aftesia e juaj me kompjuterin.

1. Shko tek Start-> Run... (shkruaj aty) "msconfig" dhe shtyp OK ose Enter

2. Pasi hapet dritarja "System configuration" shtyp tek tabela "Services"

3. Ne fund te dritares zgjidh "Hide all microsoft services" e mepas shtyp butonin "Disable all"

4. Siper tek dritarja kalo tek tabela "Start up" dhe hapni Task Manager edhe aty beni Disable te gjitha dhe mbylle me X

5. Tani tek System Configuration kliko Apply e mepas OK

6. Tani beni Restart kompjuterin tuaj

Kjo teknike njihet si "Clean restart" (ndezje e kompjuterit ne menyre te pastert pa asnje software qe e ndikon ate).

7. Pasi te ndizet kompjuteri juaj provoni te hapni Google Chrome

... nese kjo procedure funksionon ju lutemi te perseritni hapat e mesiperm duke riaktivizuar programet qe kemi dizaktivuar mepare.
Si meposhte...:

1. Shko tek Start-> Run... (shkruaj aty) "msconfig" dhe shtyp OK ose Enter

2. Pasi hapet dritarja "System configuration" shtyp tek tabela "Services"

3. Ne fund te dritares zgjidh "Hide all microsoft services" e mepas shtyp butonin "Enable all"

4. Siper tek dritarja kalo tek tabela "Start up" dhe hapni Task Manager edhe aty beni Enable te gjitha dhe mbylle me X

5. Tani tek System Configuration kliko Apply e mepas OK

6. Tani beni Restart kompjuterin tuaj
· Derguar me: Mėrkurrė, 19 Prill 2017 19:25 · Raporto
Koment:Agron Nikaj - Mėrkurrė, 19 Prill 2017 19:29 Kjo metode i pershtatet me shume Windows 8 e windows 10 por edhe versioneve te tjera vetem me ndryshimin se Task Manager ndodhet brenda tabeles System Configuration