Llogaria ime
AOL Portal


aulona

Keqapi

si perbehet keqapi
Derguar me: Hn, 03 Prill 2017 18:48
Kohe e lire1. Koha per neser ne shkoder

2. Cfar permiresimi do kete shenj e demit

3. A ka femra per seks ne budva

4. Jelek dhe Barrnavek

5. SHEKULLI MADHESHTOR

6. si do te jet moti ne dhjetor 2013

7. shpuzoren e duhanit

8. Bora

9. kur ka me ra bor

10. KUR KA ME RA BORE

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhna (1)

Agron Nikaj
Keapi perbehet nga domatja, pra salc.
· Derguar me: Shtun, 22 Prill 2017 12:54 · Raporto