Llogaria ime
AOL Portal


Gjoke

Detyre matematikore

pika A[6,-2] ndodhet ne grafkun e funksionit a] y=-_1 x b]y=3x c] y=-3x d]y=+2 3 rrethoni pergjigjen e sakte.
Derguar me: Martė, 14 Mars 2017 22:04
Tema tė ngjashme1. Detyra matematikoreShkolla dhe Edukimi1. Detyra matematikore

2. Gjeologi

3. Ligjerim libror

4. perse nuk po bie shi si me par

5. Gjermania

6. si do te jet moti ne vitin 2014 dimrit

7. botanika

8. gjeografi

9. Moti

10. moti ne shkoder

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani

Kjo pyetje nuk ka asnje pergjigje momentalisht. Pergjigju tani!

Per tu pergjigjur duhet te jesh i identifikuar si anetare. Nese nuk jeni i regjistruar, ju ftojme te regjistroheni te beheni pjese e kesaj bashkesie online.