Llogaria ime
AOL Portal


Flora

Qka eshte 5gareshine atletik nga lenda e edukates fizike

nese dikush mundet mem ndihume duhet te bejnjepunim seminarik me temen 5arshi por nuk mund te jej te dhena ose material ne internet a mundet dikush mem ndihmu lidhur me kete tem
Derguar me: Hn, 06 Mars 2017 17:17
Tema t ngjashme1. Cka eshte proza

2. sa eshte siperfaqja e shqiperise

3. Radiatori eshte i ndertuar nga:

4. Mendoni qe eshte e vertete?

5. si eshte moti duke filluar nga 15 korriku e tutje ju falemnderit?

6. a eshte edhe malisheva ose si mund te informohem per motin ne malishev

7. Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja anesore

8. Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja not in ofside apo in offside

9. Cfare eshte sherbimi "Pyetje dhe Pergjigje"?Sporti1. Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja not in ofside apo in offside

2. Sport

3. Cesht futboli

4. Porno

5. Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja anesore

6. SPORTI QE TE DOBESON

7. kush ka me mor topin e art

8. barka

9. Sa kampionate ne France ka Sant Etiene

10. Tek cili ekip e futbollit vdiq ai?

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhna (1)

Agron Nikaj
1. Ndoshta behet fjale per Pentathlon: Eshte nje disipline femerore ku perfshihen 5 gara te disiplinave te ndryshme te atletikes:
a) Hedhje gjyles
b) kercim se larti
c) 80 metra me pengesa
d) kercim se gjati
e) vrap 200 m

2. Nese behet fjale per Pentagaren (fjale greke) ku behet nje perballje e peste nese kater te parat dalin barazim.
· Derguar me: Hn, 06 Mars 2017 18:29 · Raporto