Llogaria ime
AOL Portal


Anitla

Cka eshte proza

cka eshte proza si behet ajo me jep disa proza per 7 dhe 8 Marsin
Derguar me: Martė, 28 Shkurt 2017 14:39
Tema tė ngjashme1. sa eshte siperfaqja e shqiperise

2. Radiatori eshte i ndertuar nga:

3. Mendoni qe eshte e vertete?

4. Qka eshte 5gareshine atletik nga lenda e edukates fizike

5. si eshte moti duke filluar nga 15 korriku e tutje ju falemnderit?

6. a eshte edhe malisheva ose si mund te informohem per motin ne malishev

7. Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja anesore

8. Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja not in ofside apo in offside

9. Cfare eshte sherbimi "Pyetje dhe Pergjigje"?Arti dhe Kultura1. Posta

2. Huazimet e masmedias

3. Cfar esht aw snap

4. Me pelcen porrno

5. Kombetarja

6. Radiatori eshte i ndertuar nga:

7. Hena

8. A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben

9. Si te kujdesemi kur jemi me tiroide teprice jodi

10. Iliret

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani

Kjo pyetje nuk ka asnje pergjigje momentalisht. Pergjigju tani!

Per tu pergjigjur duhet te jesh i identifikuar si anetare. Nese nuk jeni i regjistruar, ju ftojme te regjistroheni te beheni pjese e kesaj bashkesie online.