Llogaria ime
AOL Portal


ajogoca

Pse kur ndodhemi ne ne det nuk na ze rrufeja?

Pse kur ndodhemi ne ne det nuk na ze rrufeja?
Derguar me: Diele, 26 Shkurt 2017 20:37
Matematike e Fizike1. Histori

2. Katrori 100

3. Gjeni peshen e vazos me lule

4. Si quhet ndryshe shumkendeshi

5. A ndryshojn molekulat e ujit te ftohte me ato te ujite te nxehte? Pse?

6. Kam mar vesh se bota do shkatrohet ne vitin 2031

7. Ligji dyt u njutonit ne cilin vit u be

8. Kimia 8

9. Fizika 8

10. Kimia 8

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhna (1)

Agron Nikaj
Kjo nuk eshte e vertete. Prania ne det e eshte e rrezikshme ne raste kur ka vetetima dhe bubullima. Duke iu referuar asaj cfare thoni ju eshte se: nese rrufeja godet shume afer mund te na lendoje ose te gjejme vdekjen, nese rrufeja shkarkon larg natyrisht qe energjia qe shkarkon humbet ne det.

Deti eshte nje percues i mire i energjise per shkak se uji eshte i kripur. Ne rast shirash dhe kohe te keqe keshillohet qe te mos qendrojme ne kembe pasi mund te behemi nje pike referimi per rrufene. Keshillohet qe te rrime ulur ose shtrire apo me mire ne nje vend te thate dhe te mbuluar (jo prane pemeve, shtyllave te cdo lloji).
· Derguar me: Martë, 28 Shkurt 2017 19:24 · Raporto