Llogaria ime
AOL Portal


malberil

Gjeologi

Cfare do te thote antiklinale
Derguar me: Diele, 05 Shkurt 2017 14:25
Shkolla dhe Edukimi1. Detyre matematikore

2. Detyra matematikore

3. Ligjerim libror

4. perse nuk po bie shi si me par

5. Gjermania

6. si do te jet moti ne vitin 2014 dimrit

7. botanika

8. gjeografi

9. Moti

10. moti ne shkoder

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhėna (1)

Agron Nikaj
ne gjeologji eshte harku qe krijohet nga shtresat gurore ne male:

· Derguar me: Hėnė, 06 Shkurt 2017 01:34 · Raporto