Llogaria ime
AOL Portal


h.t

Kombetarja

Kush fiton sot dhe cili eshte rezultati
Derguar me: Shtunë, 12 Nëntor 2016 07:48
Arti dhe Kultura1. Posta

2. Huazimet e masmedias

3. Cfar esht aw snap

4. Cka eshte proza

5. Me pelcen porrno

6. Radiatori eshte i ndertuar nga:

7. Hena

8. A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben

9. Si te kujdesemi kur jemi me tiroide teprice jodi

10. Iliret

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhna (1)

Agron Nikaj
1-1 them un :D
· Derguar me: Shtunë, 12 Nëntor 2016 16:19 · Raporto