Llogaria ime
AOL Portal


egzona

Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja not in ofside apo in offside

ne cfare pozicne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja not in ofside apo in offsideioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja not in ofside apo in offside
Derguar me: Premte, 26 Gusht 2016 12:31
Tema tė ngjashme1. Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja anesore

2. Cfare eshte sherbimi "Pyetje dhe Pergjigje"?

3. Tek cili ekip e futbollit vdiq ai?

4. kush ka me mor topin e art

5. Cfare do te thote termi "tabula rasa"?

6. Cka eshte proza

7. sa eshte siperfaqja e shqiperise

8. Radiatori eshte i ndertuar nga:

9. Mendoni qe eshte e vertete?

10. Qka eshte 5gareshine atletik nga lenda e edukates fizikeSporti1. Qka eshte 5gareshine atletik nga lenda e edukates fizike

2. Sport

3. Cesht futboli

4. Porno

5. Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja anesore

6. SPORTI QE TE DOBESON

7. kush ka me mor topin e art

8. barka

9. Sa kampionate ne France ka Sant Etiene

10. Tek cili ekip e futbollit vdiq ai?

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhėna (1)

Agron Nikaj
not in offside
· Derguar me: Premte, 26 Gusht 2016 22:21 · Raporto