Llogaria ime
AOL Portal


Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja anesore

a eshte ofsaid apo jo
Derguar me: Martė, 07 Qershor 2016 16:47
Tema tė ngjashme1. Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja not in ofside apo in offside

2. Cfare eshte sherbimi "Pyetje dhe Pergjigje"?

3. Tek cili ekip e futbollit vdiq ai?

4. kush ka me mor topin e art

5. Cfare do te thote termi "tabula rasa"?

6. Cka eshte proza

7. sa eshte siperfaqja e shqiperise

8. Radiatori eshte i ndertuar nga:

9. Mendoni qe eshte e vertete?

10. Qka eshte 5gareshine atletik nga lenda e edukates fizikeSporti1. Qka eshte 5gareshine atletik nga lenda e edukates fizike

2. Ne cfare pozicioni eshte lojtari i cili pranon topin direkt nga rivenja not in ofside apo in offside

3. Sport

4. Cesht futboli

5. Porno

6. SPORTI QE TE DOBESON

7. kush ka me mor topin e art

8. barka

9. Sa kampionate ne France ka Sant Etiene

10. Tek cili ekip e futbollit vdiq ai?

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhėna (1)

Agron Nikaj
Nqs lojtari qe merr topin nga shoku i skuadres qe leshon topin me duar nga rivenia anesore ndodhet ne pozicion te rregullt pasi ne rivenie anesore nuk ka pozicion jashte loje (offside).
· Derguar me: Diele, 19 Qershor 2016 13:46 · Raporto