Llogaria ime
AOL Portal
1
ahmet zogu dhe skenderbeu
Derguar nga: izmir me date: Enjte, 31 Tetor 2013 21:12 tek: Politike
0
nje pyetje per kryetarin e kaqanikit
Derguar nga: pa emerr me date: Shtunė, 26 Tetor 2013 12:52 tek: Politike
1
PER MIKPRITJEN E PUSHUESEVE KOSOVARE
Derguar nga: shefqet krasniqi me date: Premte, 30 Gusht 2013 14:11 tek: Politike
1
hiqja e vizave
Derguar nga: isen me date: Martė, 25 Qershor 2013 17:36 tek: Politike