Llogaria ime
AOL Portal
1
Posta
Derguar nga: Arber me date: Premte, 26 Maj 2017 23:14 tek: Arti dhe Kultura
0
Huazimet e masmedias
Derguar nga: anisa gjergji me date: Hėnė, 24 Prill 2017 19:31 tek: Arti dhe Kultura
1
Cfar esht aw snap
Derguar nga: ilir hoxha me date: Mėrkurrė, 19 Prill 2017 14:16 tek: Arti dhe Kultura
0
Cka eshte proza
Derguar nga: Anitla me date: Martė, 28 Shkurt 2017 14:39 tek: Arti dhe Kultura
0
Me pelcen porrno
Derguar nga: Tani me date: Enjte, 23 Shkurt 2017 16:16 tek: Arti dhe Kultura
1
Kombetarja
Derguar nga: h.t me date: Shtunė, 12 Nėntor 2016 07:48 tek: Arti dhe Kultura
0
Radiatori eshte i ndertuar nga:
Derguar nga: Amell me date: Enjte, 06 Tetor 2016 22:16 tek: Arti dhe Kultura
0
Hena
Derguar nga: laureta me date: Hėnė, 19 Shtator 2016 12:04 tek: Arti dhe Kultura
0
A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben
Derguar nga: Liridon me date: Premte, 12 Gusht 2016 20:54 tek: Arti dhe Kultura
1
Si te kujdesemi kur jemi me tiroide teprice jodi
Derguar nga: ina me date: Diele, 19 Qershor 2016 12:45 tek: Arti dhe Kultura
1
Iliret
Derguar nga: Ernes me date: Premte, 20 Maj 2016 23:08 tek: Arti dhe Kultura
0
Proze per vjeshten
Derguar nga: ajsi me date: Hėnė, 02 Maj 2016 16:39 tek: Arti dhe Kultura