Jump to content


Community Status Updates


Photo

GenTo

shi shi dhe vetem shi... doni pak shi ;)
Mar 04 2014 09:43 PM
 • Agron Nikaj's Photo
  Agron Nikaj
  gjall je ti? :P
  Mar 04 2014 11:14 PM
 • GenTo's Photo
  GenTo
  Gjalle gjalle... isha me pushime nja 6 muj :P
  Mar 06 2014 09:59 AM
 • Agron Nikaj's Photo
  Agron Nikaj
  lumi ti :P
  Mar 27 2014 11:04 PM