Jump to content


Community Status Updates


Photo

Dorina Hasku

VIPWELL COMPANY Network Marketing Multi Level vjen nga ideja për të sjellë së bashku njerëz të cilët janë të motivuar, ambicioz dhe me një dëshirë të madhe per të patur sukses, te cilët kane endrra te medha per te realizuar dhe ketu bashkohen e qëndrojnë besnik ndaj projektit fantastik VIPWELL. -Nuk të duhet të investosh para për të krijuar biznesin tënd, mjafton të zgjedhesh një nga produktet te kompanise Vipwell i cili do të jetë mjeti yt i biznesit. Mund të bësh biznes në çdo kohë edhe në...
May 12 2013 07:40 PM