Jump to content


Ndjenjat


Subforums

Shoqeria

Te gjitha nga jeta shoqerore dhe e perditshmja shqiptare

  • 90 topics
  • 753 replies
Martese apo Bashkejetese...... - last post by Genti949

Dashuria

Bota e zemres , shpirtit, dhe ndjenjave mes njerezve

  • 65 topics
  • 864 replies
Me mire me nje apo me dy ku... - last post by breshka

Eros

Zona ku mund te shprehet ajo cka mbani me sekret.... V.M 18

  • 45 topics
  • 484 replies
Mosha ideale per te thyer v... - last post by breshka

Hapsire Filozofike

Hapsire mbi menren e te menduarit te gjerave. Ego, Uni dhe nenUni

  • 1 topics
  • 2 replies
Bukuria sipas nje femre - last post by Agron Nikaj