Llogaria ime
AOL Portal RUSI 2018

Gr./Faza F

Suedi [1]
Korea e jugut [0]

Gr./Faza G

Belgjike [3]
Panama [0]
18 Qer 2018
ORA: 20:00

Gr./Faza G

Tunizi
Angli
19 Qer 2018
ORA: 14:00

Gr./Faza H

Kolumbi
Japoni

>> Kreu Sport->RUSI 2018->Ndeshjet nė: grupe
Ndeshjet e Grupit A
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.14 Qer 2018 - 17:00A
Rusi 5-0 Arabia Saudite
2.15 Qer 2018 - 14:00A
Egjipt 0-1 Uruguaj
3.19 Qer 2018 - 20:00A
Rusi - Egjipt
4.20 Qer 2018 - 17:00A
Uruguaj - Arabia Saudite
5.25 Qer 2018 - 16:00A
Uruguaj - Rusi
6.25 Qer 2018 - 16:00A
Arabia Saudite - Egjipt

Ndeshjet e Grupit B
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.15 Qer 2018 - 17:00B
Marok 0-1 Iran
2.15 Qer 2018 - 20:00B
Portugali 3-3 Spanje
3.20 Qer 2018 - 14:00B
Portugali - Marok
4.20 Qer 2018 - 20:00B
Iran - Spanje
5.25 Qer 2018 - 20:00B
Spanje - Marok
6.25 Qer 2018 - 20:00B
Iran - Portugali

Ndeshjet e Grupit C
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.16 Qer 2018 - 12:00C
France 2-1 Australi
2.16 Qer 2018 - 18:00C
Peru 0-1 Danimarke
3.21 Qer 2018 - 14:00C
Danimarke - Australi
4.21 Qer 2018 - 17:00C
France - Peru
5.26 Qer 2018 - 16:00C
Danimarke - France
6.26 Qer 2018 - 16:00C
Australi - Peru

Ndeshjet e Grupit D
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.16 Qer 2018 - 15:00D
Argjentine 1-1 Islande
2.16 Qer 2018 - 21:00D
Kroaci 2-0 Nigeri
3.21 Qer 2018 - 20:00D
Argjentine - Kroaci
4.22 Qer 2018 - 17:00D
Nigeri - Islande
5.26 Qer 2018 - 20:00D
Islande - Kroaci
6.26 Qer 2018 - 20:00D
Nigeri - Argjentine

Ndeshjet e Grupit E
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.17 Qer 2018 - 14:00E
Kosta Rike 0-1 Serbi
2.17 Qer 2018 - 20:00E
Brazil 1-1 Zvicerr
3.22 Qer 2018 - 14:00E
Brazil - Kosta Rike
4.22 Qer 2018 - 20:00E
Serbi - Zvicerr
5.27 Qer 2018 - 20:00E
Serbi - Brazil
6.27 Qer 2018 - 20:00E
Zvicerr - Kosta Rike

Ndeshjet e Grupit F
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.17 Qer 2018 - 17:00F
Gjermani 0-1 Meksike
2.18 Qer 2018 - 14:00F
Suedi 1-0 Korea e jugut
3.23 Qer 2018 - 17:00F
Korea e jugut - Meksike
4.23 Qer 2018 - 20:00F
Gjermani - Suedi
5.27 Qer 2018 - 16:00F
Meksike - Suedi
6.27 Qer 2018 - 16:00F
Korea e jugut - Gjermani

Ndeshjet e Grupit G
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.18 Qer 2018 - 17:00G
Belgjike 3-0 Panama
2.18 Qer 2018 - 20:00G
Tunizi - Angli
3.23 Qer 2018 - 14:00G
Belgjike - Tunizi
4.24 Qer 2018 - 14:00G
Angli - Panama
5.28 Qer 2018 - 20:00G
Angli - Belgjike
6.28 Qer 2018 - 20:00G
Panama - Tunizi

Ndeshjet e Grupit H
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.19 Qer 2018 - 14:00H
Kolumbi - Japoni
2.19 Qer 2018 - 17:00H
Poloni - Senegal
3.24 Qer 2018 - 17:00H
Japoni - Senegal
4.24 Qer 2018 - 20:00H
Poloni - Kolumbi
5.28 Qer 2018 - 16:00H
Senegal - Kolumbi
6.28 Qer 2018 - 16:00H
Japoni - Poloni


Grupi A
Skuadra-Gola+GolaPikė
Rusi-053
Uruguaj-013
Egjipt-100
Arabia Saudite-500

Grupi B
Skuadra-Gola+GolaPikė
Iran-013
Portugali-331
Spanje-331
Marok-100

Grupi C
Skuadra-Gola+GolaPikė
France-123
Danimarke-013
Australi-210
Peru-100

Grupi D
Skuadra-Gola+GolaPikė
Kroaci-023
Argjentine-111
Islande-111
Nigeri-200

Grupi E
Skuadra-Gola+GolaPikė
Serbi-013
Brazil-111
Zvicerr-111
Kosta Rike-100

Grupi F
Skuadra-Gola+GolaPikė
Meksike-013
Suedi-013
Gjermani-100
Korea e jugut-100

Grupi G
Skuadra-Gola+GolaPikė
Belgjike-033
Tunizi-00
Angli-00
Panama-300

Grupi H
Skuadra-Gola+GolaPikė
Poloni-00
Senegal-00
Kolumbi-00
Japoni-00