Kryefaqja | Forumi | Posta E-mail | Video |
AOL Portal
 
  Mail  

Thjeshte shqiptare

Tani keni mundesine te shfrytezoni nje poste profesionale qe me funksione marramendese. Nje poste email email e cila ndalon mesazhet reklame, me nje nderfaqe te thjeshte qe do shoqeroheni shume shpejt me te.

Regjistrohu dhe vizito kete faqe

Regjistrohu dhe vizito kete faqe te keni:

1. Hapesire 1 GB dhe bashkangjitje pafund te file-ve tu ne email-e

2. Poste profesionale si Gmail, Live apo Yahoo

3. Emaili tani futet ne kompjuterin tuaj fale teknologjise IMAP

4. Mund te zgjidhni ndermjet Teknologjise IMAP ose POP3 dhe SMTP

5. Mund te perdorni Windows Live, Incredimail etj... si klientin tuaj

6. Ne cdo rast mund te poerdorni te dyja funksionet, si webmail apo klient mail


... i pari dhe i vetmi portal shqiptare qe ofron keto funksione per emailin tuaj profesional.

Poste email 100% pop3

Deshironi nje poste email 100% shqiptare dhe me te gjitha funksionet pop3 dhe imap? Veriu Portal tani ua ofron kete mundesi te keni me vete te gjitha mesazhet elektronike duke shfrytezuar programet si Windows Mail, Incredimail, Thunderbird etj...

Orientim i shpejte, zgjedhje e mencur

Veriu Portal eshte nje portal qe ruan te dhenat tuaja pa pasur nevoje te beni regjistrime dy here apo te dhenat tuaja te mbivendosen. Nese nuk deshironi te perdorni funksionet email ketu mund te zgjidhni funksionet per software pa refuzuar versionin web.
 

Veriu Portal Portal
© Veriu Portal Online - AOL 2011
Some rights reserved :)
CFARĖ dhe KUSH JEMI? NA NDIQNI SHĖRBIME
Kush ėshtė Veriu Portal? Facebook Forumi
Privatėsia Veriu portal Posta mail
Tė drejtat Bėj Veriu Portal faqe fillestare Video
Kontakto Shto Veriu Portal favorite Lajme