Llogaria ime
AOL Portal V-Network

Kush jemi

Privatesia

Te drejtat

Kontaktoni

  Kush jemi?

  Grupi V-Network eshte themeluar ne gusht te vitit 2004 dhe eshte nje adresat e para shqiptare e cila ka zgjeruar rrjetin e tij me sherbime cilesore qe e kane bere kete grup te zgjeroje gjithnje e me shume hapesirat per vizitorin shqiptare. Fillimisht, V-Network eshte prezantuar me nje adrese qe shume prej jush e kane njohur dhe rrjeshtohet si nje nga adresat e para shqiptare. Portali i njohur Veriu.Com u ka sherbyer vizitorit shqiptare per shume vite dhe akoma sot vazhdon ta beje duke u vene ne sherbim te tyre.
  Veriu.Com aktualisht operon si nje baze te dhenash per shume sherbime qe sot po shijoni ne adresa te ndryshme.

  V-Network ka qene nje nga grupet e para qe sjelle ne shqip sherbime cilesore nderkombetare dhe sot jane shume te njohur nderkombetarisht per aktivitetin e tyre. Foreca.Com eshte nder to, e cila ofron sherbimin e motit per gjithe boten. Fale nesh ajo sot operon ne gjuhen shqipe duke u dhene informacione rreth motit ne me shume se 100 qytete dhe komuna shqiptare si ne Kosove, Shqiperi, Maqedoni e Mal te zi. Albania Online ka zgjedhur sherbimet e Foreca per motin shqiptare, ashtu sic e kane bere adresa si MSN, Yahoo apo shume kompani te tjera.

  Grupi i yne ka sjelle dhe shume risi te tjera ne gjuhen shqipe sic eshte Facebook ne shqip, Google Shqip etj. Nje tjeter risi eshte ajo e njohjes se Republikes se Kosoves nga adresat qe e kishin te huazuar nen shtetin e serbise. Ne do te vazhdojme edhe ne te ardhmen te kontribujme ne boten e internetit dhe jovetem qe identiteti shqiptare te lartesohet ne nivelet nderkombetare per sa i perket Teknologjise se Informacionit.

  Cfare mund te bejme per ju?

  Grupi i yne ka punuar ne teknologjine e informacionit duke optimizuar funksionet SEO (Search Engine Optimization) apo duke punuar ne grupe pune nderkombetare sic eshte rasti i MKPortal, IPB (Invision Power Board), Wordpress etj.

  Aftesia e jone eshte e pakufizuar kur behet fjale per sisteme te integruara apo funksione te drejtuar objektit (Object Oriented). Mund te krijojme portale te medhenj si Yahoo, MSN, FaceBook etj. te cilet integrojne shume sherbime nen nje administrim te vetem apo duke e ndare ate ne nivele administruese. Krijojme eshte kryefjale jone